Online

Polis online afsluiten

Bijstand aan de bewoners

Met House Assist helpt Europ Assistance u ook wanneer een incident aan uw woning praktische gevolgen heeft.

  • Kan uw defecte verwarmingsketel, boiler of elekticiteitsinstallatie niet binnen de 24 uur tijdelijk hersteld worden? Dan zorgen wij voor een tussenoplossing en indien nodig kan heel uw gezin op onze kosten elders logeren.
  • Is uw garagepoort niet open te krijgen en staat uw auto dus achter slot en grendel? Wij bezorgen u een vervangwagen.
  • Is uw huis onbewoonbaar na een ernstig schadegeval? Wij helpen u elders aan logies, zorgen ervoor dat uw huis bewaakt wordt, transporteren uw meubelen, organiseren kinderopvang en bezorgen u indien nodig een vervangwagen.
  • Is er in uw huis ingebroken terwijl u in het buitenland bent? Wij repatriëren u, zorgen voor een vervangwagen wanneer uw wagen ter plekke moet blijven en organiseren uw terugkeer naar huis.
  • U hebt uw huissleutel verloren en u kan niet meer binnen of uw kind heeft zich opgesloten in een kamer en krijgt de deur niet meer open? Wij sturen u snel een slotenmaker.
  • We staan ook meteen paraat om uw hond of kat uit benarde situaties te redden en om uw huis te bewaken tijdens de begrafenis van een bewoner.

Opmerking: Er dient een wachttijd van 15 dagen gerespecteerd te worden, alvorens de garantie in werking treedt, behalve voor het verlies van de huissleutel of de opsluiting van een persoon in uw woning.


Andere informatie over: woningbijstand woning diensten