Goedkoop

EfficiŽnte en onafhankelijke afhandeling van al uw schades

Assurax Hasselt:
Uw verzekeringsmakelaar met volledige online ondersteuning

Afbeeldingen van onze winkel

Assurax Hasselt

Grote Lindestraat  43A 1.01
3500 Hasselt
BelgiŽ

Tel : +32 11 25 00 05
Fax : +32 11 25 11 65
E-mail : hasselt@assurax.be

Contactpersoon : Mevrouw Sarah Swijsen
Tel : +32 11 25 00 05

Maandag 08u30 - 12u30 en 13u30 - 17u30
Dinsdag 08u30 - 12u30 en 13u30 - 17u30
Woensdag 08u30 - 12u30 en 13u30 - 17u30
Donderdag 08u30 - 12u30 en 13u30 - 17u30
Vrijdag 08u30 - 12u30 en 13u30 - 16u30
op afspraak open zaterdag/zondag/feestdagen.

Assurax Hasselt maakt onderdeel uit van de groep Assurax.Bij ASSURAX kan u online offertes berekenen, vergelijken en afsluiten! Maar ook altijd en overal uw offertes, uw polisaanvragen en uw polissen raadplegen, downloaden wijzigen of opzeggen.

U kiest zelf in welke mate u uw zaken regelt via onze webtoepassingen dan wel beroep doet op specialisten in uw Service Point Assurax Hasselt.

Als onafhankelijk makelaar in verzekeringen zorgt uw Service Point Assurax Hasselt ervoor om:

  • u na een marktvergelijking te hebben uitgevoerd†in alle†onafhankelijkheid enkel polissen aan te bieden van gerenommeerde verzekeraars;
  • u maximale†transparantie†aan te bieden op gebied van waarborgen en prijs;
  • u†een proactieve service aan te bieden;
  • u bij schade of calamiteiten steeds†aan uw zijde†te staan en u hierover voldoende te informeren.

Waarin onderscheiden wij ons met Assurax Hasselt?

Bij ASSURAX zult u een unieke ervaring beleven met het webverzekeren net zoals u ondertussen gewoon bent van te webbankieren. Wij nodigen u dan ook uit om dit vernieuwende concept verder te ontdekken.

Onze regio

Assurax Hasselt bedient u voor volgende gemeenten

Onze producten en diensten

Auto

Autoverzekering

Meten is weten. Bespaar door je autoverzekering op jouw maat te vergelijken voor zowel de waarborgen BA, Omnium, Rechtsbijstand en Bijstand.

Brand

Brandverzekering

Verifieer nu of je niet te veel aan het betalen bent voor je brandverzekering en ontdek snel hoeveel je kan besparen met je via Assurax.be te verzekeren.

Motor

Motorverzekering

Vergelijk het tarief van je motorverzekering en optimaliseer zo je korting.

Fiets

Fietsverzekering

Bescherm je fiets met een fietsverzekering of fietsomnium op maat. Bereken online de prijs en kies zelf waartegen je jouw fiets wenst te beschermen.

Woningbijstand

Woningbijstand

En als het thuis misloopt is er nog altijd Europ Assistance om de problemen aan uw woning op te lossen. Bereken de bijstand die u 24 uur op 24 noodhulp op maat garandeert.

Schuldsaldo

Schuldsaldoverzekering

Met Delta Lloyd Life, Cardif en Patronale Life kan Assurax.be je een vergelijking aanbieden voor wanneer je een schuldsaldo levensverzekering wenst te nemen of wanneer je kredietverstrekker dit eist in het kader van een (hypotheek)lening.

Jouw aansprakelijkheid

Burgerlijke aansprakelijkheid

Schade aan derden binnen een familiale situatie is snel gebeurt en niet enkel als er kleine kinderen zijn. Ga na op basis van jouw profiel welke dekking en premie het best bij je past.

Hospitalisatiekosten

Hospitalisatie

Bereken en vergelijk je hospitalisatieverzekering nu! Hiervoor werkt Assurax.be samen met DKV en AG Insurance en als enige makelaar in BelgiŽ heb je bij Assurax.be de mogelijkheid om online hospitalisatiepolissen af te sluiten.

Reisbijstand

Reisverzekering

Vertrek je morgen op reis? Sluit dan nu nog snel online de reisverzekering van Europ Assistance af.

Tandzorgen

Tandzorgen

Ook het Plan Tandzorg van DKV biedt Assurax.be aan. Ga na wat de premie voor jezelf en/of voor je gezin kost bij DKV en vraag online je polis aan.

Ongeval

Ongevallenverzekering

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje maar kan bij overlijden, hospitalisatie, tijdelijke of blijvende invaliditeit zware financiŽle gevolgen hebben voor heel het gezin. Bescherm je hiertegen voor het te laat is.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Je rechten bescherm je best via een onafhankelijke en gespecialiseerde verzekeraar. Assurax.be werkt hiervoor samen met DAS of Euromex.

Hypothecair krediet

Hypothecair krediet

Sparen en beleggen

Sparen en beleggen

Volgens je beleggersprofiel biedt Assurax.be je alleen TAK 21 en 23 Producten aan met hoge rendementen en vooral met de hoogste kredietwaardigheid (rating).

Onze aanbieders en verzekeraars

AXA Optimco D.A.S. Euromex Baloise Insurance Allianz Europ Assistance NN Insurance Belgium DKV NN Insurance Belgium AEDES Crťdit Foncier Nationale Nederlanden AG Insurance Elantis