"Realtime"

Aanpasbare offertes in real time voor een ideale premie en dekking op maat.

Assurax Gent:
Uw verzekeringsmakelaar met volledige online ondersteuning

Afbeeldingen van onze winkel

Assurax Gent

Koningin Elisabethlaan  51
9000 Gent
België

Tel : +32 9 248 03 82
E-mail : gent@assurax.be

Contactpersoon : Mijnheer Martin De Meyere
Tel : +32 9 248 03 82

Maandag 09u30 - 12u30 en 13u30 - 18u00
Dinsdag enkel op afspraak
Woensdag 09u30 - 12u30
Donderdag enkel op afspraak
Vrijdag 09u30 - 12u30 en 13u30 - 18u00
Zaterdag enkel op afspraak
Zondag en feestdagen gesloten

Assurax Gent maakt onderdeel uit van de groep Assurax.Bij ASSURAX kan u online offertes berekenen, vergelijken en afsluiten! Maar ook altijd en overal uw offertes, uw polisaanvragen en uw polissen raadplegen, downloaden wijzigen of opzeggen.

U kiest zelf in welke mate u uw zaken regelt via onze webtoepassingen dan wel beroep doet op specialisten in uw Service Point Assurax Gent.

Als onafhankelijk makelaar in verzekeringen zorgt uw Service Point Assurax Gent ervoor om:

  • u na een marktvergelijking te hebben uitgevoerd in alle onafhankelijkheid enkel polissen aan te bieden van gerenommeerde verzekeraars;
  • u maximale transparantie aan te bieden op gebied van waarborgen en prijs;
  • u een proactieve service aan te bieden;
  • u bij schade of calamiteiten steeds aan uw zijde te staan en u hierover voldoende te informeren.

Waarin onderscheiden wij ons met Assurax Gent?

Bij ASSURAX zult u een unieke ervaring beleven met het webverzekeren net zoals u ondertussen gewoon bent van te webbankieren. Wij nodigen u dan ook uit om dit vernieuwende concept verder te ontdekken.

Onze regio

Assurax Gent bedient u voor volgende gemeenten

Onze producten en diensten

Auto

Autoverzekering

Meten is weten. Bespaar door je autoverzekering op jouw maat te vergelijken voor zowel de waarborgen BA, Omnium, Rechtsbijstand en Bijstand.

Brand

Brandverzekering

Verifieer nu of je niet te veel aan het betalen bent voor je brandverzekering en ontdek snel hoeveel je kan besparen met je via Assurax.be te verzekeren.

Motor

Motorverzekering

Vergelijk het tarief van je motorverzekering en optimaliseer zo je korting.

Fiets

Fietsverzekering

Bescherm je fiets met een fietsverzekering of fietsomnium op maat. Bereken online de prijs en kies zelf waartegen je jouw fiets wenst te beschermen.

Woningbijstand

Woningbijstand

En als het thuis misloopt is er nog altijd Europ Assistance om de problemen aan uw woning op te lossen. Bereken de bijstand die u 24 uur op 24 noodhulp op maat garandeert.

Uitvaart

Uitvaartverzekering

Voor een uitvaartverzekering werkt Assurax.be samen met DELA, de specialist in uitvaartverzekeringen en het assisteren van uitvaartdiensten. Bepaal zelf je premie op je uitvaartverzekering via onze webmodule.

Jouw aansprakelijkheid

Burgerlijke aansprakelijkheid

Schade aan derden binnen een familiale situatie is snel gebeurt en niet enkel als er kleine kinderen zijn. Ga na op basis van jouw profiel welke dekking en premie het best bij je past.

Hospitalisatiekosten

Hospitalisatie

Bereken en vergelijk je hospitalisatieverzekering nu! Hiervoor werkt Assurax.be samen met DKV en AG Insurance en als enige makelaar in België heb je bij Assurax.be de mogelijkheid om online hospitalisatiepolissen af te sluiten.

Reisbijstand

Reisverzekering

Vertrek je morgen op reis? Sluit dan nu nog snel online de reisverzekering van Europ Assistance af.

Tandzorgen

Tandzorgen

Ook het Plan Tandzorg van DKV biedt Assurax.be aan. Ga na wat de premie voor jezelf en/of voor je gezin kost bij DKV en vraag online je polis aan.

Ongeval

Ongevallenverzekering

Een ongeluk schuilt in een klein hoekje maar kan bij overlijden, hospitalisatie, tijdelijke of blijvende invaliditeit zware financiële gevolgen hebben voor heel het gezin. Bescherm je hiertegen voor het te laat is.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Je rechten bescherm je best via een onafhankelijke en gespecialiseerde verzekeraar. Assurax.be werkt hiervoor samen met DAS of Euromex.

Hypothecair krediet

Hypothecair krediet

Sparen en beleggen

Sparen en beleggen

Volgens je beleggersprofiel biedt Assurax.be je alleen TAK 21 en 23 Producten aan met hoge rendementen en vooral met de hoogste kredietwaardigheid (rating).

Onze aanbieders en verzekeraars

AXA Optimco D.A.S. Euromex Baloise Insurance Allianz Europ Assistance NN Insurance Belgium DKV Generali AEDES Crédit Foncier Nationale Nederlanden AG Insurance Elantis Demetris DELA Fidea