"Realtime"

Aanpasbare offertes in real time voor een ideale premie en dekking op maat.

Bescherm jouw bezittingen

Autoverzekering

Auto

Vergelijk snel je premie van je autoverzekering voor zowel de waarborgen BA, Omnium en bijstand op maat van jouw profiel en ondervindt zelf hoeveel je bespaart door je via Assurax te verzekeren.

Brandverzekering

Brand

Vergelijk snel je premie van je brandverzekering op maat en ondervindt zelf hoeveel je bespaart door je via Assurax te verzekeren.

Motorverzekering

Motor

Bereken en vergelijk het uiterst voordelige tarief van een motorverzekering. Bereken je verzekeringspremie en ontdek zelf jouw voordeel.

Fietsverzekering

Fiets

Bescherm je fiets met een fietsverzekering of fietsomnium op maat. Bereken online de prijs en kies zelf waartegen je jouw fiets wenst te beschermen.

Woningbijstand

Woningbijstand

Een bijstand die u 24 uur op 24 noodhulp op maat garandeert om de problemen aan uw woning op te lossen aangeboden door Europ Assistance.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Bescherm je rechten met D.A.S. of Euromex. Voor rechtsbijstand werkt Assurax samen met deze twee onafhankelijke en gespecialiseerde verzekeraars.

Hypothecair krediet

Hypothecair krediet

Assurax werkt samen met Crédit Foncier, Elantis en Record Bank. Deze kredietverstrekkers zijn gespecialiseerd in hypothecaire kredieten.