Goedkoop

EfficiŽnte en onafhankelijke afhandeling van al uw schades

Bescherm jezelf en jouw familie

Burgerlijke aansprakelijkheid

Jouw aansprakelijkheid

De BA Familiale verzekering is een must voor iedereen. Zij dekt quasi alle schade die jij en je familie veroorzaakt aan iemand anders. Vergelijk snel je premie voor je aansprakelijkheid voor jouw profiel en ondervindt zelf het voordelige tarief van Assurax.be.

Hospitalisatie

Hospitalisatiekosten

Assurax.be werkt momenteel samen met DKV en AG Insurance en biedt, als enige makelaar in BelgiŽ, de mogelijkheid aan om online hospitalisatiepolissen af te sluiten. Bereken je hospitalisatiepremie nu !

Schuldsaldoverzekering

Schuldsaldo

Bij een (hypotheek)lening kan je geconfronteerd worden met een schuldsaldo levensverzekering als de kredietverstrekker dit eist. Assurax.be heeft hiervoor drie partners (Delta Lloyd Life, Cardif en Patronale Life) en vergelijkt deze voor jou op maat.

Uitvaartverzekering

Uitvaart

Assurax werkt samen met DELA. Deze verzekeraar is gespecialiseerd in uitvaartverzekeringen en het begeleiden van uitvaartdiensten na het overlijden. Bereken je premie op je uitvaartverzekering via onze webmodule.

Tandzorgen

Tandzorgen

Assurax biedt u Plan Tandzorg van DKV aan. Bereken de premie van Plan Tandzorg van DKV en vraag online je polis aan.

Ongevallenverzekering

Ongeval

Een ongeluk is snel gebeurd. Bescherm jezelf tegen de financiŽle gevolgen van hospitalisatie, tijdelijke of blijvende invaliditeit en overlijden.

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand

Bescherm je rechten met D.A.S. of Euromex. Voor rechtsbijstand werkt Assurax samen met deze twee onafhankelijke en gespecialiseerde verzekeraars.

Hypothecair krediet

Hypothecair krediet

Assurax werkt samen met Crťdit Foncier, Elantis en Record Bank. Deze kredietverstrekkers zijn gespecialiseerd in hypothecaire kredieten.

Sparen en beleggen

Sparen en beleggen

Assurax biedt alleen TAK 21 & 23 producten aan met hoge rendementen en vooral de hoogste kredietwaardigheid (rating).