Gratis

Kwalitatieve producten van gerenommeerde verzekeraars aan de juiste tarieven

Rechtsbijstand

Hopelijk raakáje als automobilist nooit in een geschil verwikkeld. Als het dan toch zo ver is, kan jeáeen beroep doen op de Rechtsbijstandsverzekering. Zij helptáje in de meeste conflictsituaties met raad en daad.

De Rechtsbijstandsverzekering Auto behartigtáje belangen bij een geschil en bespaartáje een hoop zorgen en kosten. Zij vultáje Autoverzekering perfect aan.

De Rechtsbijstandsverzekering Auto voorziet een ruime waaier van waarborgen:

 • de strafrechtelijke verdediging:áje wordt vervolgd voor een verkeersovertreding.áJe gaat hiermee niet akkoord enáje vecht deze beslissing aan... Jouw Rechtsbijstandsverzekering draagt de kosten van de advocaat dieájouw belangen verdedigt.
 • het burgerlijk verhaal:áJe voertuig wordt aangereden enáje bent gewond... Jouw Rechtsbijstandsverzekering zorgt dat de aansprakelijke derdeájou vergoedt.
 • de insolventie van derden: Een automobilist rijdtáje aan enáje botst tegen een ander voertuig. De automobilist die de aanrijding veroorzaakte, is niet verzekerd en kanáje schade niet betalen... Jouw Rechtsbijstandsverzekering vergoedtáje schade.
 • geschillen met de verzekeringsmaatschappij dieáje wagen verzekert i.v.m. de interpretatie vanájouw verzekeringscontract
 • geschillen met:
  • een professionele hersteller in BelgiŰ i.v.m. de herstelling vanáje voertuig een constructeur, invoerder, verdeler of professionele verkoper i.v.m. de aankoop vanáje wagen.
  • de burgerrechtelijke verdediging : neemtáje verzekeraar burgerrechtelijke aansprakelijkheidáje burgerlijke verdediging niet ten laste, dan kanáje een beroep doen opáje Rechtsbijstandsverzekering.
  • administratieve of gerechtelijke geschillen: Heb jeáproblemen met de inschrijving, de verkeersbelasting of de technische controle vanáje voertuig, dan zorgtájouw Rechtsbijstandsverzekering voor administratieve bijstand in BelgiŰ.

   Bij geschillen in BelgiŰ i.v.m. een rijverbod, de intrekking, beperking of teruggave van het rijbewijs, zorgtájouw Rechtsbijstandsverzekering vooráje verdediging.
  • het voorschieten van fondsen Het kan soms lang duren alvorensáje wordt vergoed, met alle financiŰle gevolgen van dien.á Jouw Rechtsbijstands-verzekering schiet onder bepaalde voorwaarden het geld voor.